Een virtual reality 360°-video is hét belevingsmiddel bij uitstek, waarbij de gebruiker de omgeving ziet vanuit zijn eigen perspectief.

Onze 360°-camera filmt een evenement, gebeurtenis of prachtig uitzicht vanuit één standpunt volledig in het rond. De camera bestaat uit 8 kleinere camera’s. Tijdens de postproductie maken we de beelden aan elkaar tot één film.

Ervaar de kracht van virtual reality

Wat wilt u laten zien? Is het een uitgebreide rondleiding? Is het een ongelofelijke ervaring? Is het een persoonlijke boodschap? U heeft wat te laten zien, VRALL maakt er een ervaring van.

Met onze zelf ontwikkelde camera regsitreren we de beste beelden. Onze software kan gigabytes aan beeldmateriaal uitstekend verwerken. Onze brillen dompelt de kijker onder in de realiteit die we samen maakten.We hebben alles in huis om de wildste, meest bijzondere en intiemste virtual-reality-ideeën tot leven te brengen. Het enige wat u de kijker hoeft mee te geven: zet je virtual-reality-bril op en geniet van het moment. Dichter bij de realiteit kom je niet.

Benieuwd wat we voor u kunnen?

Bakje koffie drinken?