Bereik thuiswerkers met een webinar en beperk de schade van de aflasting van jouw evenement!

Door het coronavirus worden momenteel veel evenementen afgeblazen. Bijeenkomsten met meer dan honderd mensen zijn zelfs verboden. Toch is het zeker nog mogelijk om je doelgroep te bereiken. Switch van een fysieke bijeenkomst naar een webinar.

Een webinar is een workshop, lezing of kennisoverdracht via het internet. Het is mogelijk om vanaf één locatie een presentatie te geven, waarna deze presentatie wordt uitgezonden. Deelnemers kunnen de sprekers via hun eigen computer volgen. Een webinar is vaak tweerichtingsverkeer. Kijkers kunnen via bijvoorbeeld chat een vraag stellen aan de spreker.

Door de opkomst van het coronavirus zijn webinars erg in trek. Opleiders of organisatoren van grote evenementen en beurzen kunnen hun inkomstenderving beperken door online uit te zenden. Er zijn oplossingen beschikbaar om deelnemers te laten betalen, waarna ze toegang krijgen tot een beveiligd deel om de webinar te volgen. Daarnaast zitten veel mensen de komende weken thuis, waardoor er meer tijd is om webinars te volgen.

Binnen één uur een studio opgezet

Bij VRALL kunnen we je helpen met het organiseren van een webinar. We hebben een mobiele studio in ons bezit met verschillende camera’s. Hierdoor maken we vanuit verschillende camerastandpunten een professionele webinar. Vanuit jouw tijdelijke studio kun je studenten, leerlingen, deelnemers of werknemers bereiken. Via ons online platform kunnen jouw deelnemers zich aanmelden voor dit webinar. De live webinars voldoen aan de laatste regelging omtrent privacy en worden in de huisstijl van de organisatie gemaakt.

Een webinar organiseren? Neem contact op!

Vul het formulier hieronder in om direct een voorstel te ontvangen voor een webinar.

Benieuwd wat we voor u kunnen?

Bakje koffie drinken?