Vermijd risico op verdere verspreiding & start met livestreamen naar jouw medewerkers of leerlingen!

Een vergadering streamen naar jouw medewerkers, een training uitzenden naar leerlingen of een presentatie direct delen met werknemers? Met een livestream voorkom je dat het coronavirus roet in het eten gooit.

Een livestream is een live-uitzending van een vergadering, presentatie of training via het internet. Mensen kunnen inloggen en meekijken. Het grote voordeel is dat jouw medewerkers, leerlingen of deelnemers niet naar een fysieke locatie hoeven te komen. Stel, één van de deelnemers is besmet met het coronavirus, dan kan een cursus of vergadering op locatie grote gevolgen hebben voor jouw organisatie of instelling. Met een livestream is er geen fysiek contact en kan het coronavirus zich moelijker verspreiden.

Inmiddels geldt er een verbod op bijeenkomsten met meer dan honderd deelnemers. Bij VRALL verwachten we dat veel fysieke evenementen worden afgelast en dat er vaker toevlucht wordt genomen naar het internet. Het netwerk in Nederland is er klaar voor. Wist je dat het zelfs mogelijk is om uit te zenden als er géén internet is? Bij VRALL hebben we 4G routers, waardoor er vanaf iedere locatie een livestream opgezet kan worden.

Livestream starten binnen één uur?

Bij VRALL kunnen we je helpen met het opzetten van een livestream. We hebben een mobiele studio in ons bezit met verschillende camera’s. Hierdoor maken we vanuit verschillende camerastandpunten een professionele registratie. Vanuit de tijdelijke studio kun je studenten, leerlingen, deelnemers of werknemers bereiken. Via ons online platform kunnen jouw deelnemers zich aanmelden voor de livestream. Onze livestreams voldoen aan de laatste regelging omtrent privacy en worden in de huisstijl van de organisatie gemaakt.

Een livestream uitzenden? Neem contact op!

Vul het formulier hieronder in om direct een interessant prijsvoorstel te ontvangen voor een livestream.

Benieuwd wat we voor u kunnen?

Bakje koffie drinken?