Organiseer een livestream voor een uitvaart zodat alle nabestaanden waardig afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

De uitvaartbranche heeft i.v.m. het Coronavirus maatregelen getroffen wat betreft begrafenissen en crematies. Dit heeft grote gevolgen voor de nabestaanden.  

Nieuwe regels rondom uitvaarten

De volksgezondheid staat uiteraard voorop. De kans op besmetting moet te allen tijde voorkomen worden. Er is nu dan ook besloten vanuit het RIVM dat bij uitvaartdiensten maximaal 30 personen fysiek bij begrafenissen en crematies aanwezig mogen zijn. Er mogen geen handen gegeven worden bij de condoleance en er mogen geen kussen of knuffels gegeven worden om verdere verspreiding te voorkomen. Ook wordt er geen koffie of thee geschonken tijdens de uitvaart. 

Waardig afscheid

Deze nieuwe regels hebben veel impact op nabestaanden. Een waardig afscheid is iets waar veel aandacht aan geschonken moet worden om op deze manier het verlies te verwerken en het leven van de overleden persoon te gedenken. Er is begrip voor de nieuwe regels, al geeft het ook wel een vreemde manier van afscheid nemen. Want hoe neem je afscheid van iemand als je niet bij het afscheid aanwezig mag zijn?

Online begrafenissen

VRALL heeft dè oplossing voor u! U kunt uw begrafenis ook online vertonen zodat alle nabestaanden de kans krijgen om de begrafenis alsnog te kunnen bijwonen. Wij kunnen voor u de uitvaart in beeld brengen en via een livestream toegankelijk maken voor alle nabestaanden.  Op deze manier kunnen familie en vrienden die niet aanwezig kunnen zijn, toch online de uitvaart bekijken en ook waardig afscheid nemen van hun overleden dierbare. 

Livestream van VRALL 

VRALL is een bedrijf met een passie voor film en fotografie. Wij willen u graag ondersteuning bieden in deze lastige periode. Hiervoor hebben wij het mogelijk gemaakt om via 4G routers vanaf iedere locatie een livestream op te zetten. Al binnen één uur kunnen we zo’n livestream opzetten dankzij het gebruik van onze mobiele studio. We plaatsen onze camera’s in de ruimte en filmen vanuit verschillende camerastandpunten. Via ons beveiligde  online platform kunnen nabestaanden zich aanmelden voor de livestream. Dit systeem is betrouwbaar en veilig. We gaan gaat dus op een veilige manier te werk en houden ons aan de laatste wetgeving rondom de privacy. 

Wilt u een livestream voor een uitvaart? Neem contact op!

Vul het formulier hieronder in om direct een offerte te ontvangen voor een livestream.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen?

Bakje koffie drinken?