"VRALL werkt inmiddels samen met tientallen ziekenhuizen in binnen- en buitenland. We zijn op de hoogte van protocollen en regels binnen ziekenhuizen en kunnen hierdoor snel schakelen."

Door de coronacrisis zijn bijeenkomsten tijdelijk niet toegestaan. Dit betekent dat het lastig is om patiëntenvoorlichting in het ziekenhuis te geven. Zeker nu IC’s overspoeld zijn met coronapatiënten. Kies daarom voor online patiëntenvoorlichting en deel jouw kennis op afstand.

Videobedrijf VRALL is gespecialiseerd in online patiëntenvoorlichting. We kunnen een Q&A opnemen, waarbij een arts of verpleger verschillende vragen beantwoordt. Dit lijkt op een webinar. Een tweede optie is om een live presentatie op te nemen. Dit is de traditionele manier van patiëntenvoorlichting. In de video kan er geschakeld worden naar de spreker (vanuit verschillende camerastandpunten) en de presentatie (bijv. een PowerPoint-presentatie).

Online patiëntenvoorlichting heeft veel voordelen. De kosten zijn erg laag in verhouding tot patiëntenvoorlichting op locatie. De voorlichtingsvideo blijft namelijk lange tijd inzetbaar, terwijl bij patiëntenvoorlichting op locatie bepaalde kosten iedere keer terugkomen (koffie/thee, salaris artsen/verpleegkundigen, evt. zaalhuur). Daarnaast is een online patiëntenvoorlichting op ieder moment te bekijken. Stel, iemand is zeven maanden zwanger en wil graag weten hoe de bevalling er uit gaat zien, dan is het fijn als er een patiëntenvoorlichtingsvideo online staat. Zeker als blijkt dat de voorlichtingsavond op locatie pas over drie maanden is (oftewel, ná de bevalling).

Van autocue tot publicatie

Bij VRALL hebben we de juiste apparatuur om een professionele video te produceren. Zo kun je ervoor kiezen om een autocue te gebruiken. We merken dat veel mensen het fijn vinden om de tekst voor te lezen dan om spontaan te presenteren. Ook ontstaat er dan vaak een betere video in minder tijd. Nadat de video klaar is, gaan we deze monteren. Vervolgens publiceren we de video op YouTube, jouw website of op een andere beveiligde online omgeving. Mag de video alleen gezien worden door een select publiek of pas na betaling? In dat geval werken we veilig en houden we ons aan de laatste maatregelen rondom de privacywet.

Werkzaam voor tientallen ziekenhuizen

VRALL werkt inmiddels samen met tientallen ziekenhuizen in binnen- en buitenland. De afgelopen tijd produceerden we medische films voor de Spoedeisende Hulp, instructievideo’s voor nieuw beleid, animaties en video’s van operaties. We zijn op de hoogte van protocollen en regels binnen ziekenhuizen en kunnen hierdoor snel schakelen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in om direct een offerte te ontvangen voor een voorlichtingsvideo.

Benieuwd wat we voor u kunnen?

Bakje koffie drinken?