Een patiëntenvoorlichtingsfilm is het perfecte middel om zo veel mogelijk informatie over te brengen, niet alleen functioneel, maar ook nog eens hartstikke snel.

Wij dragen er bij VRALL zorg voor dat al onze patiënte voorlichtingsfilms je boodschap zo goed mogelijk overbrengen op de kijker. Bij ons is de uiteindelijke voorlichtingsfilm pas af als het perfect is. Er gaat namelijk niets boven de kracht van beeld.

Dankzij onze kennis en liefde voor de zorg maken we binnen no-time de vertaalslag van een krachtige boodschap, naar een informatieve film. Wij denken de storystelling tot de laatste seconde nauwkeurig uit. In combinatie met beeld dat naadloos aansluit bij jullie identiteit, creëren we een patiëntenvoorlichtingsfilm die bijdraagt aan het succesvol overbrengen van de juiste informatie aan patiënt, cliënt of medewerker.

Medische vakkennis.

Naast passie en bevlogenheid voor het vak, beschikken wij ook nog eens over ruime medische vakkennis om de samenwerking met een medisch team soepel en vlekkeloos te laten verlopen. Door de goede samenwerking met de artsen en eventueel de patiënten kunnen wij de meest kwalitatieve en hoogstaande video’s garanderen. Daarnaast hebben wij de beschikking over medische camera’s waarmee we in zogenaamde clean rooms kunnen filmen.

 

Mogen wij voor u aan de slag?

Benieuwd wat we voor u kunnen?

Bakje koffie drinken?