"Een online voorlichtingsvideo is lange tijd inzetbaar, bijvoorbeeld via YouTube of via de website van jouw ziekenhuis, instelling of bedrijf."

Organiseer je een patiëntenvoorlichtingsavond, maar is het door COVID-19 lastig om bij elkaar te komen? Bij VRALL helpen we je graag verder en zorgen we ervoor dat jouw voorlichtingsmiddag of -avond toch door kan gaan. Kies voor een voorlichtingsvideo op afstand.

De video-experts van VRALL komen graag bij jou langs om een video op te nemen. We plaatsen verschillende camera’s, waardoor er vanuit verschillende camerastandpunten wordt gefilmd. Hierdoor ontstaat een dynamische en aantrekkelijke video, die de kijker boeit. Daarnaast kunnen we een autocue inzetten. We merken dat veel mensen het prettiger vinden om de tekst voor te lezen (vanaf een autocue) dan om spontaan te praten. Er ontstaat vaak een betere video in minder tijd.

Van opname tot publicatie

Hoe wil jij presenteren? Ga bijvoorbeeld voor een Q&A, waarbij je antwoorden geeft op veelgestelde vragen. Dit lijkt wat meer op een webinar. Een andere mogelijkheid is een live presentatie (met een Powerpoint) en opname.

Hoewel een livestream (in combinatie met een 4G router) mogelijk is, adviseren we om voorlichtingsvideo’s vooraf op te nemen, daarna te uploaden en te versturen naar patiënten en andere deelnemers. Het voordeel hiervan is dat we de video kunnen monteren, zodat deze net iets gelikter oogt. We kunnen de voorlichtingsvideo op je website publiceren, op YouTube uploaden of op een beveiligde online omgeving plaatsen. Wil je dat de hele wereld jouw voorlichtingsvideo kan bereiken of is het bedoeld voor een select publiek? In het laatste geval werken we veilig en houden we ons aan de laatste maatregelen rondom de privacywet.

Waarom VRALL?

VRALL is een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in video en fotografie. We werken inmiddels voor tientallen ziekenhuizen in Nederland en België. De afgelopen jaren maakten we medische films voor de Spoedeisende Hulp, instructievideo’s voor nieuw beleid, animaties en video’s van operaties. We zijn van alle medische markten thuis.

Lage kosten

Een voorlichtingsvideo produceren is niet duur. De kosten zijn er vaak na twee keer geven uit. Een online voorlichtingsvideo is lange tijd inzetbaar, bijvoorbeeld via YouTube of via de website van jouw ziekenhuis, instelling of bedrijf. Daarnaast kunnen korte delen van de video gedeeld worden via sociale media, bijvoorbeeld om reclame te maken voor de voorlichtingsvideo. Tenslotte kan een patiënt een voorlichtingsvideo op ieder moment bekijken. Stel, een patiënt kiest voor een ooglidcorrectie, maar de eerstvolgende voorlichtingsavond is pas ná de operatie, dan is dat natuurlijk een gemiste kans. Dankzij de online voorlichtingsvideo kan de patiënt de video kort voor de operatie afspelen.

Interesse? Neem contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in om direct een offerte te ontvangen voor een voorlichtingsvideo.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen?

Bakje koffie drinken?